Şi în această primăvară sunt VOLUNTAR !

Acum 20 de ani făceam Voluntariat pentru că eram pasionată de teatru, radio sau jocuri cu copiii. Mă bucuram de fiecare clipă în care puteam să fiu folositoare celor din jur. Şi iată, că după 20 de ani…încă mai fac VOLUNTARIAT, pentru că nu este zi în care să nu îmi ofer experienţele profesionale şi să nu realizez o parte din pasiunile mele, alături de ceilalţi. Voluntariatul face parte din mine !

Let’s do it, România şi Săptămâna naţională a Voluntariatului sunt atracţia acestei primăveri cu mult verde şi poveşti.

Voluntariatul este de povestit şi în zilele următoare voi scrie Povestea mea !

Până atunci, înainte de miezul nopţii vă scriu un gând din Profesia de Voluntar:

Cu emoţie, mi-am pus  căştile. Erau prea mari pentru mine, dar abia aşteptam să aud cum sună muzica în ele. Prima mea emisiune la radio, prima mea pasiune, Jurnalismul.  Dacă greşeam ? Dacă mă făceam de râs ? Auzeam spotul pe care îl înregistrasem cu ceva timp în urmă…apoi vocea mea: Student Club  şi Bună dimineaţa tuturor ascultătorilor ! Am scăpat. Mâinile îmi tremurau pe butoanele de la mixer. Acolo am întâlnit prieteni, precum Mircea Hodîrnău, Cornel Mihai, Marius Hihn, Viorel Pasc, Carmen Popa. Doamna Maria Iuga şi domnul Mihai Iuga sunt cei care mi-au spus că mă voi descurca şi mi-au dat curaj să realizez emisiuni pentru studenţi. Le mulţumesc din inimă, pentru că mi-au arătat una din calităţile mele, pe care am cultivat-o de-a lungul timpului.

(Visited 194 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !