LITERAlmente te iubesc! O felicitare și cel mai frumos dar: o carte pentru persoana iubită !

Pentru al patrulea an consecutiv Editura Litera organizează în luna iubirii campania LITERAlmente te iubesc ! Astfel, sesiunea de declarații de dragoste începută pe 14 februarie, de Valentine’s Day, rămâne deschisă până pe 24 februarie, când sărbătorim iubirea românește, de Dragobete .

aplicatieLITERAlmente

LITERAlmente te iubesc!

Toți îndrăgostiții sunt provocați să intre în aplicația LITERAlmente te iubesc! de pe pagina de Facebook Editura Litera și să posteze pe wall-ul persoanei iubite felicitarea de dragoste pe care o regăsesc în aplicație.

Nu numai că vor transmite un mesaj de iubire, dar vor face și cel mai frumos dar: o carte în format electronic. Este vorba de Nefertiti. Regina Nilului de Michelle Moran, din colecția Iubiri și Destine.

Ebook-ul poate fi descărcat gratuit de pe elefant.ro, în ziua de 24 februarie, folosind codul scris pe felicitare.

Pe 14 februarie, aproape o sută de îndrăgostiți au descărcat ebook-ul, bucurându-se de acest cadou primit pe o cale inedită.

Aplicația LITERAlmente te iubesc! este disponibilă la următorul link:

https://www.facebook.com/Litera.ro/app/1530933433873160/

Despre Editura Litera

Litera – Infinită iubire de carte!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. De atunci, Litera a editat 5 300 de titluri, într-un tiraj total de 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.

Comunicat de presă

(Visited 219 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment