Primăvara Voluntarilor la Biblioteca Municipală ,,St.L. Roth”

Voluntarii vor sărbători venirea Primăverii și deschiderea Programului de voluntariat în Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth’’ în data de 7 martie, de la ora 14.00, la sediul din Piața Regele Ferdinand I nr. 1, în Sala de Conferințe.

Împreună cu elevii din Colegiul Tehnic Mediensis și din Școala Națională de Gaz pregătim un eveniment adresat în primul rând doamnelor, pentru că vom sărbători „Ziua Internaţională a Femeii” – 8 Martie. Totodată, deschidem campania de recrutare de voluntari noi care să se implice în proiectele culturale, sociale și educaționale pe care le vom derula în anul 2016.


Muzică, poezie, o paradă a costumelor tradiționale, prezentarea de machiaje și coafuri sunt doar câteva dintre momentele care vor încânta publicul în data de 7 martie.


Krista Lurtz – o bloggeriță pasionată de artă plastică și muzică folk va expune pentru prima dată la Bibliotecă, mărțișoare și bijuterii lucrate manual, iar tinerii din Colegiul Tehnic Mediensis vor aduce Primăvara într-o inimă mare cu flori și alte lucruri confecționate în atelierele colegiului. Parada costumelor va fi susţinută de „Pledoarie pentru IE” sub îndrumarea Cristinei Pustai de la Şcoala Naţională de Gaz.


Primăvara Voluntarilor este un eveniment organizat în cadrul Proiectului „Voluntarii cărților din Bibliotecă” susținut de Direcția pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret și derulat la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth’’, prin “Raftul cu iniţiativă” implementat la nivel naţional în 16 biblioteci de către Fundaţia Provobis, ANBPR şi Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat.

afis primavara voluntarilor

(Visited 198 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !