,,Primii pași în aromaterapie pentru tine și familia ta” cu Dr. Ramona Grosu la Mediaș

,,Primii pași în aromaterapie pentru tine și familia ta” – un eveniment minunat care va avea loc sâmbătă, 06 februarie 2016, de la ora 11:00 la 13:00, în sala de conferințe a Hotelului Traube, Piaţa Regele Ferdinand I nr.16, Mediaș.

Pentru noi sănătatea și principiile de viață sănătoase nu sunt doar o simplă rezoluție pentru început de an, ci o adevărată călătorie a cunoașterii.

Așadar, vă invităm în data de 06 februarie 2016, la o întâlnire cu Dr. Ramona Grosu și cu kinetoterapeut Monica Meseșan cu tema: ,,Primii pași în aromaterapie pentru tine și familia ta”.

Vom discuta ce sunt și cum ne pot ajuta uleiurile esențiale să ne protejăm familia. De asemenea, vom degusta smoothie-uri sănătoase și gustoase înmiresmate cu uleiuri esențiale, în timp ce Ramona și Monica ne vor împărtăși din experiența lor vastă și ne vor răspunde la întrebările pe care le avem referitoare la aromaterapie.

Vă așteptăm cu mult entuziasm sâmbătă, 06 februarie 2016, de la ora 11:00 la 13:00, în sala de conferințe a Hotelului Traube, Piaţa Regele Ferdinand I nr.16, Mediaș.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locuri disponibile, pe baza înscrierii prealabile la adresa de email ina.lupu@hotmail.com sau la numărul de telefon 0727-566-571.

(Visited 331 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !