Proiectul SEMPRE AMALIA – visul lui Ricardo Caria transformat în realitate !

SEMPRE AMALIA: 1, 2, 3 …START ! Începând cu data de 15 februarie 2016, puteți rezerva bilete la Turneul național de muzică fado – un tribut dedicat Reginei muzicii fado Amália Rodrigues. Artistul portughez, Ricardo Caria va susține 9 spectacole în 8 orașe și va spune povestea plină de mister a vieții Amáliei Rodrigues, cea mai mare referință culturală din Portugalia.

Ziua de 11 februarie 2016 este o zi specială pentru artistul portughez, Ricardo Caria deoarece, Proiectul Sempre Amalia s-a transformat dintr-un vis în realitate ! Timp de  o lună de zile a fost realizată campania de strângere de fonduri pentru realizarea acestui Proiect, cu scopul de a implica oamenii în actul cultural.

În jur de 30 de persoane îl susțin pe artist în demersul lui, devenind astfel co-organizatori ai Turneului național. Printre aceștia se regăsesc și medieșenii: pictorul Vasile Popescu, doamnele Lavinia Iagăr, Sofia Martinescu, Magdalena Popescu, Radu Veronica, Adina Neagoe. Suma totală strânsă pe site în urma donațiilor este de 2.850 lei din valoarea Proiectului de 45.000 lei. Întreaga listă de susținători o veți vedea aici !

Proiectul SEMPRE AMALIA a luat STARTUL  astăzi, 11 februarie 2016 datorită recomandării Ambasadei Portugaliei și susținerii financiare din partea firmei GENERALI ASIGURĂRI care a devenit partener pe tot parcursul acestui turneu național.

Programul spectacolelor este următorul:

12719076_245628132442682_7794220690075297074_o 10400320_245628129109349_364663430963346301_n (1)

Vestea cea mai bună pe care o anunțăm este că în perioada următoare se pot face rezervări pentru bilete începând cu data de 15 februarie 2016 și există un preț promoțional !

  • 15 Februarie – 29 Februarie 2016 – Perioada de rezervare bilete prin site-ul:  almanofado.pt la prețul promoțional de 35 de lei.
  • 1 Martie – 11 Martie 2016: Perioada de ridicare rezervări la caseriile sălilor de spectacol la pretul promoțional de 35 de lei.
  • 11 Martie – 11 Aprilie  2016– Perioada de vânzare bilete cu prețul întreg la caseriile sălilor de spectacol la prețul de 50 de lei.

În urmă cu o oră, așa cum a promis, Ricardo Caria a anunțat pe pagina oficială de Facebook despre această mare realizare din viața lui. După Alma no Fado, iată că al doilea turneu național de muzică prinde aripi și va zbura spre inimile oamenilor care iubesc muzica. Sempre Amalia pornește cu încredere la un drum lung în care lucrurile frumoase, pur și simplu se întâmplă.

,,Cu mare bucurie și fără prea multe cuvinte vă prezint Proiectul la care visez de mult timp. Emoțiile sunt foarte mari, dar nu mai mari decât dorința de a vă oferi o seară unică în care voi toți, veți avea ocazia să simțiți cine a fost ea, acest om minunat numit AMALIA RODRIGUES.

SEMPRE AMALIA este un Proiect făcut CU și PENTRU voi și se transformă astăzi dintr-un vis într-o realitate! Vă multumesc din suflet pentru încurajarea oferită până să ajung aici, la ziua de astăzi. Doamne Ajută și Viva Amália Rodrigues!”

Proiectul SEMPRE AMALIA va avea cea mai frumoasă misiune, aceea de a vă introduce nu doar în cultura portugheză, ci și de a promova artiști plastici din România, care vor surprinde imaginea Reginei Incontestabile a Fado-ului în tablouri ce vor fi admirate de peste 10.000 de persoane. De asemenea, publicul care va veni la spectacole vor avea parte de cele mai intense momente ascultând fado și descoperind în colecția pusă la dispoziție de Ambasada Portugaliei, despre istoria acestui gen muzical, Patrimoniu imaterial UNESCO al Portugaliei.

SEMPRE AMALIA și-a luat zborul, asemenea unei porumbițe albe care duce mesajul de dor tuturor celor au simțit lipsa unui spectacol UNIC în România.

Doamne Ajută și ,,Viva Amália Rodrigues!”

(Visited 361 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !