Conferința Conectarea prin comunicare se va desfășura la Școala Națională de Gaz

12650925_1100553253296640_429697578922040798_n

Până în 24 februarie mai puteți achiziționa bilete pentru Conferința  Conectarea prin comunicare !

Pentru că s-au vândut deja un număr mare de bilete, a fost schimbată locația evenimentului.
Conferinta se va ține în data de 24 februarie ora 17:00 în Amfiteatrul de la Școala Natională De Gaz!

Educația este mult prea prețioasă pentru a fi motivată de tactici coercitive. Comunicarea Nonviolentă promovează educația motivată de respectul pentru viață, de dorința de a deprinde abilități și de a contribui la bunăstarea proprie si a celorlalți.

Modelul Comunicării Nonviolente dezvoltat de Marshall Rosenberg contribuie eficient la crearea de relații armonioase între părinți și copii, fiind un extraordinar instrument de rezolvare și mediere de conflicte, de ințelegere profunda a nevoilor celor mici și de creare a unui sistem de familie benefic pentru toată lumea.

În această conferință vor fi explorate moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem înţelege nevoile reale şi putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie.


Temele care vor fi abordate sunt:

• De ce este conectarea mai importantă decât corectarea
• Cum ne putem conecta la noi înşine şi la copii în situaţii dificile
• Nevoile de bază ale copiilor şi cum le putem împlini
• 5 cheiţe care ne ajută să oferim copiilor o educaţie bazată pe valori

TRAINER – MONICA REU

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.


Monica este colaborator permanent al emisiunii TV Totul despre Mame si, alaturi de trei dragi prietene este fondator al conceptului Parinte Constient.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi, testimoniale, Comunicarea Empatică şi activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolentă găsiţi pe www.nonviolenta.org.

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Pentru înscrieri accesați http://manainmanacufericirea.ro/index.php/formular sau telefonic 0745/598 141 – ANDREEA MARIAN

 

(Visited 115 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment