Mână în Mână cu Fericirea va realiza o Conectare prin comunicare la Casa Gazelor Naturale

Casa Gazelor Naturale va fi gazda unei conferințe dedicată părinților, cu tema: CONECTAREA PRIN COMUNICARE CUM PUTEM CLĂDI O RELAȚIE DE CALITATE CU COPIII NOȘTRI CU AJUTORUL COMUNICĂRII NONVIOLENTE.

Evenimentul va avea loc de Dragobete, mai precis în data 24 februarie 2016, de la ora 17:00,  la Casa Gazelor Naturale. 

Educația este mult prea prețioasă pentru a fi motivată de tactici coercitive. Comunicarea Nonviolentă promovează educația motivată de respectul pentru viață, de dorința de a deprinde abilități și de a contribui la bunăstarea proprie si a celorlalți.
Modelul Comunicării Nonviolente dezvoltat de Marshall Rosenberg contribuie eficient la crearea de relații armonioase între părinți și copii, fiind un extraordinar instrument de rezolvare și mediere de conflicte, de ințelegere profunda a nevoilor celor mici și de creare a unui sistem de familie benefic pentru toată lumea.
În această conferință vom explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem înţelege nevoile reale şi putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie.
IATĂ CÂTEVA DIN TEMELE CONFERINTEI:
• De ce este conectarea mai importantă decât corectarea
• Cum ne putem conecta la noi înşine şi la copii în situaţii dificile
• Nevoile de bază ale copiilor şi cum le putem împlini
• 5 cheiţe care ne ajută să oferim copiilor o educaţie bazată pe valori

TRAINER – MONICA REU

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violență și primul și singurul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumătatea aceluiași an, a demarat programul ,,Educație empatică – CNV pentru părinți”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Până în momentul de față, cursul Educatie Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și… Bruxelles.
O prelungire firească a acestui proiect a reprezentat-o cursul ,,Educație Empatică în școală și grădiniță”, ce a fost susținut până acum la Transylvania College în Cluj Napoca și la Casa Montessori din București.
Monica este colaborator permanent al emisiunii TV Totul despre Mame și, alături de trei dragi prietene este fondator al conceptului Părinte Conștient.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi, testimoniale, Comunicarea Empatică şi activitatea Asociației pentru Comunicare Nonviolentă găsiţi pewww.nonviolenta.org.

PREȚUL UNUI BILET ESTE DE 50 DE RON

Locurile sunt limitate de aceea participarea se face pe baza de înscriere. Detalii pentru înscriere și achiziționarea biletului găsiti pe www.manainmanacufericirea.rohttps://www.facebook.com/events/1691699117778630/ sau la telefon 0745 598 141.

(Visited 229 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment