Al patrulea jurat : Votează Bianca Kadar– tânăra din Mediaș la X FACTOR România

Bianca Kadar este tânara din Mediaș care a impresionat juriul de la  concursul X FACTOR România și a luat trei de DA din partea juriului de la Antena 1.
Bianca Kadar  are 17 ani, studiază la Colegiul Tehnic Mediensis și este în clasa a XII-a A, profil Tehnică de calcul. Este o fata căreia îi place muzica, are prieteni foarte mulți care sunt mereu alături de ea. 
La un an de când a murit colegul și prietenul cu care se înțelegea perfect și se completau, Alex Alcan, concurenta de la X FACTOR suferă, chiar dacă nu arată acest lucru în fața persoanelor din jurul ei. 
Iubeau muzica şi îşi propuseseră să vină împreună la X Factor. Erau gata pentru emoţia şi nebunia scenei, pentru cei trei de DA din partea juraţilor. Dar acum, în 2015, doar ea a primit număr de concurs, doar ea s-a prezentat…
img
Bianca Kadar a strâns în mână fotografia cu Alex, pentru că Alex e în suflet, Alex e în gânduri, Alex e Sus. Viaţa i s-a terminat brusc, fulgerător, fără explicaţii, lăsând în urmă ochi lăcrimânzi.
 
Pentru concurs a ales piesa ,,Stand by me”. Nu e greu să înţelegem de ce. Bianca o cântă altfel, o cântă pentru el. Noi suntem spectatori, dar simţim. Nu mai plânge, a făcut-o destul. Acum e puternică, ştie că, de acolo, prietenul ei o va susţine necondiţionat.
Își dorește să câștige X FACTOR, iar banii să-i doneze mamei lui Alex. Și-ar dori să facă parte din echipa lui Horia Brenciu.
Ziua de 22 noiembrie 2015 este o zi în care Bianca trebuie să fie puternică, pentru că în această zi,  la ora 13.00, în locul în care a fost găsit Alex Mara, rappper-ul din comuna Târnava care își spunea Alex Alcan, va avea loc slujba de pomenire de un an de zile, în memoria lui.  
Acum un an, în 18 noiembrie, trupul lui a fost descoperit fără suflare într-un cămin de vizitare (canal) neacoperit din curtea interioară a unui ansamblu de locuinţe sociale, situat pe strada Hermann Oberth din Mediaş.
Dumnezeu să fie alături de Alex acolo SUS și să-i aibă pe toți cei dragi rămași în grijă !

Eu am votat-o pe Bianca, fiind al patrulea jurat. Votul durează 7 zile. Cel care adună cele mai multe voturi ajunge direct în prima gală live și se salvează de Bootcamp. Aplicatia e DISPONIBILĂ AICI, dacă ai sistem de operare iOS și AICI, dacă ai Android și poate fi descărcată gratuit.

Aplicația oferă conținut extra despre show, de la știri, video și fotografii, poate fi utilizată pentru a trimite mesaje concurenților și juraților sau pentru a distribui pe Facebook articole și fotografii cu concurenții preferați.

Sursă: http://xfactor.a1.ro/

(Visited 962 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !