Omar Arnaout și Tommo Production au lansat piesa I Love You la începutul anului 2016

În data de 4 ianuarie 2016, Omar Arnaout, câștigătorul concursului Next Star a lansat primul videoclip din acest an: I Love You. 

La doar 15 ani, Omar are deja patru videoclipuri , pe care le-a realizat anul trecut, în numai 3 luni de zile, împreună cu Tommo Production, director fiind Alex Ceașu.

I Love You este primul videoclip din acest an, lansat în urmă cu o oră în mediul online, realizat cu Tommo Production și are deja peste 1.500 de vizualizări (1.638) .

Omar

Pa pagina oficială de Facebook, Omar prezintă prima variantă a unui nou proiect realizat în Albania,o piesă despre pace și dragoste: One life, alături de Ardit Cuni ! În curând va fi lansat și videoclipul.

Omar Arnaout a avut două concerte în Noaptea de Revelion, la Fetești și la Călărași.

În mesajul de Anul Nou, postat pe pagina oficială de Facebook, Omar transmite:

The Last Night Of 2015 End
But The First Day Of 2016 Dawn .
I Wish You Complete Peace, Happiness And Courage In This New Year.
Happy New Year! 

La Mulți Ani, Omar și fie ca anul acesta să îți aducă multe zâmbete, sănătate și pace sufletească ! Să fii mereu fericit, pentru a ne face și pe noi fericiți !

FOLLOW
http://instagram.com/omarrarrnaout
https://twitter.com/OmarArnaoutt
https://www.youtube.com/user/OmarArnaoutofficial/featured
Like my editor page
https://www.facebook.com/adcmotiongraphics

(Visited 759 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !