Ciocolata cu poveşti

Amintiri despre ciocolată…

”A fost odată o fetiţă zglobie şi drăgălaşă, pe care o iubea oricine de cum o vedea.

Poveşti de Fraţii Grimm - Scufiţa Roşie

Dar mai dragă decât oricui îi era ea bunicii, care nu ştia ce daruri să-i mai facă. Odată, bunica îi dărui o scufiţă de catifea roşie şi pentru că-i şedea tare bine fetiţei şi nici nu mai voia să poarte altceva pe cap, o numiră de atunci Scufiţa Roşie. ”

( ”Scufiţa roşie” – Fraţii Grimm)

Acum 25 de ani, copiii citeau poveşti în timp ce desfăceau cu grijă o tabletă de ciocolată.  Astfel, ciocolatele ”Pitic”, ”Martinel” şi ”Scufiţa roşie”  îi îndulceau pe cei mici. Ambalajul de la ciocolata ”Scufiţa roşie”  le  folosea celor mici pe  post de ceas, iar în pauza de la şcoală se prefăceau că sunt lupii cei răi sau vânătorii. Amintiri frumoase… nu ?

Care sunt dulciurile copilăriei tale ? Scrie-ne despre ele !

(Visited 1.659 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !