Duminică la o cafea cu …Ada Milea

Duminica aceasta beau cafeaua  cu ciocolată, ascultând-o în surdină pe Ada Milea. Peste două zile, o voi întâlni la Restaurantul Traube, unde susţine un concert cu ocazia Zilei de Sf. Valentin, de la orele 19.00, alături de Bobo Burlăcianu.

Ada Milea, născută la Tg. Mureş declara pentru ziarul ”Adevărul”  că este fan al unui actor care spune aşa :

”E foarte frumos ca un actor să-ţi arate Luna şi să vezi măiestria cu care ţi-o arată, şi frumuseţea mişcării cu care ţi-o arată, dar prefer actorul care te face să vezi Luna de fapt,  şi pe el să nu-l vezi; actorul invizibil.”

Ada Milea este artista care a dat viaţă Pinguinului Apolodor, din cartea scriitorului Gellu Naum, apărută în anul 1959. Toţi îl îndrăgim pe Apolodor, deoarece  ”Ada Milea i-a dat consistenţă, glas, personalitate, tot ce îi trebuia, în fine, l-a scos exact acel Apolodor pe care îl ştim din copilărie şi pe care ni-l imaginasem dintotdeauna.” 

Dacă vă place ciocolata şi vreţi să o cunoaşteţi pe Ada Milea, veniţi la spectacol!

 

 

 

(Visited 323 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !