Zece poveşti parfumate în Bibliothèque Café

A fost odată ca niciodată…așa încep toate poveștile minunate în care indiferent de vârstă, ai parte de momente unice de tandreţe şi iubire. În acest an, Bibliothèque Café vă atrage atenția în fiecare vineri,  cu zece povești de iubire învăluite în arome diferite de la AVON COSMETICS ROMÂNIA.

A doua poveste, ’’Nopţi în Rodanthe’’ din Editura RAO, scrisă de Nicholas Sparks pentru toate femeile pasionale, prezintă iubirea dintre Adrienne şi Paul, în anul 1988. Ea se îndrăgostise de un străin, într-un weekend şi de atunci nu a mai iubit pe nimeni.  Adrienne aflase ce înseamnă dragostea şi fericirea, iar nopţile petrecute alături de Paul, în acel han din Rodanthe, au devin amintiri parfumate, cu  note de ambră, pin, lemn de santal şi piper, care au determinat-o să se piardă în braţele lui.

Erau făcuţi unul pentru celălalt şi îşi doreau ca parfumul lui,  ’’Perfect Strenght’’ de la AVON să dea rezistenţă iubirii lor.

Paul o luă în braţe şi o sărută pe ambii obraji şi pe buze pentru ultima dată. Adrienne îl urmărea cu privirea cum se îndepărta, închise ochii pentru a simţi din nou mirosul micului dejun luat împreună, parfumul lui, mirosul lui, pe care încă îl păstra pe palme, pe haine, pe faţă.

’’Perfect Strenght’’ este parfumul unui bărbat romantic care s-a bucurat de fiecare moment al vieţii în povestea magică de dragoste, de care avea parte.

’’ Când îţi scriu, îţi simt răsuflarea, când citeşti aceste cuvinte, îmi închipui că tu o simţi pe a mea. Aşa ţi se întâmplă? Aceste scrisori sunt parte din noi, parte din povestea noastră, pentru totdeauna un memento că am trecut cu bine prin toate acestea. Îţi mulţumesc că m-ai ajutat să supravieţuiesc anul acesta, dar mai mult de-atât îţi mulţumesc anticipat pentru toţi anii care vor urma.’’ (Nicholas Sparks – ’’Nopţi în Rodanthe’’)

’’Nopţi în Rodanthe’’ o carte în care descoperi că niciodată nu este prea târziu pentru a te dărui bărbatului pe care l-ai căutat o viaţă întreagă.

(Visited 238 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !