O lume de ciocolată …în China

De obicei, iarna bem ciocolată caldă cu scorțișoară sau ciocolată albă cu bucăți de zahăr ars și suntem fericiți. Însă pentru chinezi, fericirea este mult mai dulce. În Anul Dragonului vă propun o excursie imaginară  sau nu, în lumea de ciocolată din Shanghai.

Parcurile destinate unei lumi de ciocolată au fost deschise în anii 2010 – 2011 în orașele Beijing și Shanghai din China. Simbolul chinezesc al Dragonului, Marele Zid Chinezesc, armata celor 500 de războinici, un BMW, pantofi, haine și alte 200 de obiecte au fost realizate din 80 de tone de ciocolată belgiană.

Aici vă personalizați bomboanele de ciocolată și  câștigați premii delicioase la roata de noroc. The World Chocolate Wonderland va fi deschis la Shanghai până la data de 19 februarie 2012, taxele de intrare începând de la 100 de yuani (£ 10).

(Visited 246 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !