În aceste zile, bloggerii gătesc la „Sibiu Food Camp”

Asociația E-Xplorator organizează în perioada 19-22 septembrie un nou eveniment gastronomic. „Sibiu Food Camp” reunește la Sibiu un număr de 12 bloggeri din București, specializați pe gastronomie și turism. Aceștia vor participa timp de trei zile la o tabără la Păltiniș, unde vor descoperi rețete locale și vor asista la modul în care acestea se prepară.

Bloggerii vor fi organizați în trei echipe de câte patru și fiecare echipă va avea de descoperit câte trei rețete: ciorbă, fel principal și desert. În fiecare zi noi le vom oferi indicii despre locul în care vor găsi rețetele și apoi vor asista la modul în care acestea se prepară. Iar în 22 septembrie, tot ceea ce au învățat în aceste trei zile, vor pune în practică într-un show culinar, în Piața Mică.

Evenimentul se va concretiza cu un show culinar în Piața Mică, sâmbătă 22 septembrie, începând cu ora 12.00, când concurenții grupați în trei echipe vor demonstra ce au învățat și vor pregăti câte un meniu complet format din ciorbă, fel principal și desert. Publicul va fi invitat la final să deguste aceste preparate.

„Sibiu Food Camp” se desfășoară în contextul anului 2019 când Sibiu va purta titulatura de ,,Regiune Gastronomică Europeană” și urmărește evoluția și transformările din bucătăria românească.

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

(Visited 168 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment