Cafea cu parfum de femeie sau Femeie cu parfum de cafea ?

Cafea cu parfum de femeie sau Femeie cu parfum de cafea ?

Café, con aroma de mujer este o telenovelă produsă în Columbia. Scenariul a fost creat de Fernando Gaitan. Această telenovelă a marcat diferența în telenovelele latino- americane prin modul în care a fost creată.  Café, con aroma de mujer arată în special o imagine panoramică și autentică a culturii tradiționale columbiene de cafea , de la culegători care muncesc pe plantații până la exportatori, apoi partea birocratică a unei Asociații a breslei industriei cafelei columbiene urmând avansarea la o organizație internațională.

Parfumul Café este un parfum de tip oriental pentru femei, creat de suedezul Jean – Jacques Dierner. Parfumul conține aromă puternică de cafea, scorțișoară, patchouli.  Cercetătorii coreeni susțin că mirosul de cafea proaspătă are efecte benefice asupra sistemul psihic, alungând stresul.

În Café, con aroma de mujer,  Gaviota, personajul principal decide să intre în importanta lume a cafelei dominată de bărbați. Ea are succes ca fiind prima femeie care lucrează la un nivel atât de important în acea lume.

Cafea cu parfum de femeie sau Femeie cu parfum de cafea ? Aceasta este întrebarea din ultima vineri a lunii ianuarie. Ce alegeți ?

 

 

(Visited 998 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !