Anul 2020 alaturi de Liiv

La Mulți Ani pentru 2020, pentru Anul chinezesc, pentru luna iubirii ! Mi-au trecut prin minte multe gânduri, multe subiecte interesante de așternut pe blog, dar nefiind scrise la timpul potrivit, le-am ascuns în cutia sufletului.

Încep anul cu prima postare, luni 10 februarie 2020, pentru a vă dezvălui despre un produs nou și anume, Liiv.

Pentru că sunt chic, am înlocuit covrigii, cornurile cu brioșele cu un LiiV.

Astfel am parte de un mic dejun care conține proteine de calitate superioară, fibre și 25 vitamine și minerale, cu fruct de baobab și betacaroten. Shake-ul cu aromă de vanilie, creat pentru femei l-am preparat cu lapte și fructe uscate de goji. Sunt îndrăgostită de aceste fructe pentru că sunt destul de bogate în carbohidrați,  ajută la stabilizarea glicemiei, combat pofta de dulce., mențin sănătatea oculară, conțin o doză mare de antioxidanți. Nu conțin mult sodiu, nici grăsimi saturate sau colesterol. Doza ideală de fructe de goji pentru persoanele care doar vor să îşi îmbunătăţească viaţa este de 16 g pe zi.

La orice vârstă, reanalizarea dietei și a stilului de viață pot avea impact asupra sănătății și dispoziției tale, ceea ce joacă și un rol semnificativ asupra felului în care arăți. Ideea de bază? Alimentația echilibrată este cheia sănătății, iar sănătatea este cheia frumuseții.

Vă voi scrie mai multe despre Liiv, la începutul lunii martie, după ce testez produsul cât mai multe zile ! Până atunci, nu uitați să aveți parte de o masă sănătoasă, fără dulciuri sau produse de patiserie !

Meritați ! Pentru detalii despre Liiv, dacă nu aveți răbdare până în 8 martie, lăsați un comentariu ! 🙂

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment