Pact cu mine… dupa pandemie !

A sosit timpul să fac un nou pact cu mine ! În fiecare seară, spuneam la fel, dar nu mișcam un deget. Lăsam doar luna plină să își facă de cap și trăgeam cu urechea la șoaptele vântului. Mă prefăceam că nu îmi amintesc ce i-am promis în urmă cu doar câteva ore .

Au trecut zile, nopți, soare, ploi, ore, minute, iar eu, pur și simplu nu îmi deschideam inima spre drumul în care mă redescopeream. Ceva mă bloca în cubul de gheață. Nu erau virusul, serviciul sau oamenii din jur. Era acel fir imaginar de care ne legăm sufletul și apoi mintea. Nu aveam cuțit sau foarfecă pentru a-l tăia.

Un prieten mi-a spus că acel fir poate fi ars și astfel va ajunge în sute de fire albe, roșii, lila sau portocalii.  Voi călătorii în direcții diferite, urmând rând pe rând câte un fir colorat, pentru a găsi în final, ceea ce mă pasionează cu adevărat. 

În aventuri fără busolă, în care timpul nu se poate măsura, voi desprinde tot ceea ce mă inspiră și îmi dezvoltă creativitatea.

Nimic nu va fi întâmplător.

Oamenii întâlniți, locurile de poveste, cărțile citite, zâmbetele primite, tablourile pictate și hainele purtate se vor regăsi de azi înainte în sticluțe cu parfum, în cutii cu ciocolată, în jurnale colorate și creioane fermecate.

Vrei să faci un pact cu tine? 

În fiecare seară, la ora 21.00, ascultă povestea mea, citește mesajele transmise și oprește timpul, zâmbind, înainte să adormi. 

Te aștept cu drag…

                                  pe trotinetă și pe bicicletă într-o călătorie de neuitat !

 

 

 

 

 

 

(Visited 106 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment