Caravana Cancel Cancer la Medias. Ce trebuie sa stii?

Mesajul postat pe pagina stop cancer la sân de echipa AVON este următorul:

,,Este prima zi de caravană #CancelCancer ?. Avem emoții, dar știm că Mediaș ne va încuraja în drumul acesta lung ?.

Așadar, ne vedem în parcarea Kaufland Romania din Şos. Sibiului, nr. 81.

Orarul ⏱ Caravanei #CancelCancer2020 din fiecare oraș:
• Prima zi: 12-20
• A doua zi: 10-19
• A treia zi: 10-19

Contextul pandemic și grija față de dvs. ne determină să fim extrem de riguroși în privința normelor de igienă și de distanțare fizică.

De aceea, vă rugăm să respectați regulile și împreună să ne asigurăm că avem grijă atât de noi, cât și cei dragi nouă.

• La începutul fiecărei zile un membru al echipei #CancelCancer va face programarile pentru ziua în curs. Fiecare persoană va primi un bon de ordine și ora la care trebuie să se prezinte pentru consult.

Bonurile se vor da în ordinea sosirii, însă nu mai mult de 32 de bonuri pe zi. ?


• Persoana ce beneficiază de o programare este rugată să ajungă cu 10 minute înainte de ora comunicată. Orice întârziere va genera automat anularea programării, fără posibilitatea unei reprogramări.


• În zona exterioară de așteptare vor fi în permanență doar 2 locuri, astfel încât să respectăm distanța de 2m față de persoanele din jur.


• În momentul în care una dintre persoane este invitată să intre în cabinet, în zona de așteptare va fi invitată urmatoarea persoană de pe lista cu programări. Din acest motiv, numărul maxim de ecografii realizate în fiecare zi este de 32. ?


• Fiecare persoană va primi la intrarea în cabinet o mască de unică folosință pe care va trebui să o poarte în timpul consultului, până la ieșirea din cabinetul medical.


• Fiecare persoană va fi rugată să își igienizeze ? mâinile atât în zona de așteptare, cât și la intrarea în cabinet, folosind gelul dezinfectant din zonele semnalizate.


• În fiecare zi, cabinetul medical este igienizat și dezinfectat după fiecare pacientă care beneficiază de consultație.?‍?”

Aveți grijă de voi, mergeți la control !

(Visited 276 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

 • Mulțumesc Antonela. Prin intermediul tău, am aflat ca se va afla la Mediaș, în acest weekend, Caravana Cancel Cancer. Am profitat de acest lucru și m-am dus și eu, pt ca îmi doream sa fac un control de mult timp, dar am tot amânat.
  Recomand tuturor femeilor să-și facă timp pt ele, pt un control măcar o data pe an, pt a putea preveni din timp aceasta boala nemiloasă.
  Am întâlnit la Caravana, oameni primitori, o doctorița profesionista care se vedea ca pune mult suflet în ceea ce face, un spațiu frumos și curat amenajat, intim, în care te simți confortabil.
  Aveți curajul sa mergeți dacă aceasta Caravana se afla în orașul dumneavoastră.
  Felicitări acestor voluntari implicați!???

 • Am doar 16 ani si am fost voluntara in foarte multe locuri si la foarte multe festivaluri.
  Caravana Cancel Cancer mi-a oferit o noua perspectiva a vietii. Noi, ca oameni, ar trebui sa fim mai deschisi si sa profitam de oportunitati. Am fost facuta cu ou si cu otet de femei, pentru ca le-am deranjat cu intrebari, dar am primit si imbratisari de la femei care nu ma cunosteau si care imi multumeau ca am intrat in vorba cu ele. Acele doamne au realizat ca viata lor a luat-o pe un alt drum.
  Vreau sa multumesc echipei Caravanei Cancel Cancel pentru toate momentele petrecute impreuna. Am avut multe de invatat de la ei. Multumesc AVON si Kaufland.